+36 30 756 3555

Melegburkolás

Sokan nem tudják pontosan, hogy mi a különbség a melegburkolás és a hidegburkolás között. A leglényegesebb különbség az, hogy a hidegburkolat hőt vesz el, míg a melegburkolat megtartja, „visszasugározza” a hőt. Melegburkolat például a szőnyegpadló, a lambéria, a hajópadló, a PVC és a laminált padló. Ezek a megoldások kellemes érzetet biztosítanak az adott helyiségben – legtöbbször szobák burkolatához használják.

A laminált padló kedvező ára mellett dekoratív kinézetével is hódít: tökéletes választás, ha praktikus, könnyen tisztítható burkolatot keres. Széles színválasztékának köszönhetően garantáltan megtalálja azt, amelyik az Ön otthonához a legjobban passzol. Magas kopásállósággal rendelkezik, így biztosított, sok éven át megőrzi fantasztikus megjelenését. Vékony szerkezete miatt padlófűtéssel rendelkező terekbe is kifejezetten ajánljuk.

A hagyományos parketta teljes vastagságban fából készül, rendkívül szép, elegáns megjelenést kölcsönöz az adott térnek. Többször felújítható, így soha nem veszíti el értékét. Nagyon könnyen tisztítható, illetve antiallergén, ezáltal allergiások és asztmások számára is nagyszerű megoldás.

A szőnyegpadló nagyban hozzájárul a padló hőszigeteléséhez: a hidegebb helyiségekben is fokozza a meleg érzetet. Gyerekszobákban, nappalikban, vagy akár hálószobákban is remek szolgálatot tesz.

Ha új otthont vásárolt, vagy már meglévő lakása felújításon gondolkozik, keressen bizalommal!


Tóth Zoltán E.V. burkoló Érd és vonzáskörzetében